Wie ben ik?

Mijn naam is Wouter Rill, ik ben sinds 2010 werkzaam als fysiotherapeut nadat ik in Amsterdam mijn opleiding heb afgerond. Mijn eerste jaren ervaring als fysiotherapeut heb ik opgedaan bij Fysiotherapie Leidsevaart in Haarlem waar ik nog steeds werkzaam ben. Mijn passie voor het vak begon al vroeg, als fanatieke jonge judoka was ik meer dan eens te vinden bij de fysiotherapeut. Tijdens mijn werkzame carrière heb ik mij sinds 2011 verdiept in de sportfysiotherapie door een Master of Science in de Sportfysiotherapie te halen via de SOMT in Amersfoort. Sinds 2017 ben ik begonnen met Crossfit, het is voor mij een mooie combinatie om deze beide interesses te combineren omdat veel blessures voor komen in deze sport maar ook veel blessures juist voorkómen kunnen worden.

Fysiotherapie carrière:

2021: Start FysioWout

2019: Lid Schoudernetwerk Kennemerland

2018: Verdieping SOMT Kinderorthopedie

2015: Lid Sportpoli Spaarne Gasthuis

2014: Afgestudeerd SOMT Msc. Sportfysiotherapie

2013-Heden: Werkzaam als Fysiotherapeut Kon. HFC selectie

2010-Heden: Werkzaam bij Fysiotherapie Leidsevaart

2010: Afgestudeerd HvA bachelor Fysiotherapie

2009: Stagiaire Sport-Revalidatie Kennemerland

2008-2014: Verzorger Alliance ’22

2008: Stagiaire Fysiotherapie Leidsevaart