Verzekeringen en kosten

Fysiotherapie wordt vergoed vanuit jouw aanvullende pakket. FysioWout heeft overeenkomsten met verschillende verzekeraars.

Het ligt aan jouw aanvullende pakket hoe vaak je naar de fysiotherapeut kunt. Bij FysioWout kunnen wij door middel van het raadplegen van FysioVergoeding opvragen hoeveel fysiotherapie behandelingen in jouw pakket vergoed worden.

Voor een aantal indicaties wordt fysiotherapie vergoed vanuit de basis verzekering, in overleg met de fysiotherapeut kun je na gaan of jij in aanmerking komt voor deze indicatie. Voor meer informatie verwijzen wij je graag naar: https://www.zorgvergoeding.com/

FysioWout heeft met de volgende zorgverzekeraars en labels een contract, let op vergoeding bij en natura polis kan lager uit vallen dan wanneer je een restitutie polis hebt. Voor vragen kun je dit altijd nagaan bij jouw fysiotherapeut.

Achmea

CZ

Menzis

Zorg en Zekerheid

DSW

A.S.R.

ONVZ

FysioWout heeft geen contract met:

VGZ*

*De reden dat VGZ geen zorgovereenkomst sluit met FysioWout komt omdat FysioWout als nieuwe praktijk is gevestigd in een gebied waar volgens VGZ al voldoende aanbod is voor fysiotherapeuten. Mocht je verzekerd zijn bij VGZ en toch in behandeling bij FysioWout willen dan krijg je slechts een deel van deze behandeling vergoed. Bekijk hiervoor de website van VGZ.

Voor de prijzen per behandeling kunt u de tarieflijst fysiotherapie van FysioWout hier bekijken: